Fruit op het werk

Seizoensgebonden


Mijn echtgenoot is nog steeds actief aan het werk als industrieel ingenieur elektromechanica automatisatie, ikzelf heb 13jaar lang gewerkt als ergotherapeute.  Maar op een dag moet een mens soms keuzes maken en in 2016 viel de beslissing dat ik zou thuisblijven voor de zaak! Als echt sociaal "beest" was het voor mij, en dat is het nog steeds, zeer belangrijk om onder de mensen te zijn.  Hen helpen waar mogelijk, persoonlijk naar hun wensen en noden te luisteren en vooral... TIJD te maken voor de mensen! 

Huiselijkheid

tgroenteblaadje


Ons hart ligt  bij het zelf telen van groenten.  We telen zelf een grote vari√ęteit aan groenten die op een vrij kleine oppervlakte snel  geteeld kunnen worden.  Naast de eigen teelt, kunnen we ook  rekenen op een 10-tal andere groenteboeren waar we mee samenwerken.  Zo kunnen we de klemtoon leggen op een korte keten en op het naar voor schuiven van seizoensgebonden groenten.

Kwaliteit & creativiteit


Mijn creatief ei kan ik nog volop kwijt in het opbouwen van onze zaak. Kwaliteit en variatie zijn heel belangrijk voor mij! Ik werk steeds volgens seizoen en probeer een zo groot mogelijke variatie aan te bieden aan mijn klanten.

tgroenteblaadje
tgroenteblaadje

Fruit op 't werkEen uit ze'n voegen gebarsten hobby, zo kan je 't Groen(te) Blaadje wel omschrijven.  Mijn echtgenoot Dimitri en ik, begonnen in 2007 groenten te telen voor het plezier en al snel werd deze hobby een passie!


We trokken naar de Boerenmarkt in Oudenaarde met een krammikelig tafeltje, een oude weegschaal en stonden onder de blote hemel zonder tentje of paraplu...


Ondertussen, gedurende de jaren, bleef ons kraampje groeien tot een volwaardig kraam van 16 meter lang, met een grote variatie aan groenten en fruit.

Waar kan u ons vinden

Boerenmarkt Oudenaarde


Zaterdag 09u00 - 13u00


Fruit op het werk


Voor bedrijven


Thuisverkoop


Zaterdag 16u30 - 18u30

Zondag 9u30 - 12u30


Oog voor lekkers


Voor scholen